Hoe werkt een waterontharder

Ontdek de revolutionaire technologie en het gepatenteerde design van onze producten

Onze producten behandelen het leidingwater door middel van onze unieke Wave Induction Pulsed Power technologie (Flowmark producten) of met de krachtigste waterontharder magneet (12.800 Gauss / 1,28 T) met het gepatenteerde 360º design (Magiko producten). Met onze producten wordt kalkvorming op een gezonde manier voorkomen. Oftewel zonder gebruik te maken van chemicaliën of zout.

Magiko 5000 - Magneet Waterontharder 2
FlowMark Mark 1 Plus Water Ontharder

WAT IS KALK?

Kalkaanslag ontstaat door het mineraal calciet ook wel harde kalksteen / ketelsteen genoemd. Het mineraal ontstaat (na verhitting) bij normaal huishoudelijk gebruik.

Calciet is een hardnekkig mineraal dat zich vasthecht aan alle oppervlaktes, zoals op de wanden van je leidingen, sanitair en huishoudelijke apparaten, met als gevolg dat je last hebt van kalkproblemen.

Kalkaanslag zorgt niet alleen voor heel veel poetswerk vanwege de witte vlekken op je kranen, wasbakken, aanrechten, toiletten en douchewanden, maar het is slecht voor de verwarmingselementen van je huishoudelijke apparatuur.

KALKAANSLAG VOORKOMEN

De Flowmark producten werken op basis van Wave Induction Pulsed technologie. Deze technologie zorgt voor een zeer snel wisselend en pulserend signaal en dit signaal wordt – continue – aan het hele leidingwerk afgegeven. De Magiko waterontharder is voorzien van een hele sterke magneet (12.800 Gauss / 1,28 T) en creëert een 360º magnetisch veld (plaatselijk) om de waterleiding.

Wanneer het leidingwater wordt blootgesteld aan de Wave Induction Pulse of aan het sterke magnetische veld, dan wordt het water behandeld en verandert de structuur. Het calciet verandert namelijk in aragoniet.

In tegenstelling tot calciet is aragoniet een zachte kristalstructuur (vloeibaar) en zet zich niet af tegen je leidingen en huishoudelijke apparaten. Hierdoor neemt bestaand kalkaanslag af, is er geen sprake van nieuwe kalkafzetting en is het kalkprobleem is opgelost!

Met als voordeel dat de gezonde mineralen in het kraanwater blijven.

HET RESULTAAT

Onze producten werken direct na plaatsing op de waterleiding. Ze beschermen niet alleen je leidingen en huishoudelijke apparaten tegen kalkvorming, maar bestrijden ook de kalk die al aanwezig is.

Oude(re) woningen hebben vaak te maken met meer kalkaanslag. Dit heeft dus tijd nodig. Gedurende de eerste weken kan het voorkomen dat er veel kalkaanslag loskomt. Het zou dan eventueel kunnen gebeuren dat bv de gaatjes van de douchekop verstopt raken.

ACTIE – DE MAGIKO 5000 VOOR SLECHTS € 49,95

Nu tijdelijk de Magiko 5000 voor slechts € 49,95 of de Magiko 5000 en de Magiko 1000 voor slechts € 59,95! Gratis verzending.

TIJDELIJKE ACTIE
Bestel de Magiko 5000 en Magiko 1000 voor slechts € 59,95
Klik op het plaatje om de aanbieding te bekijken.