Magiko 10000

 199,95 incl. btw

Versla kalkaanslag met de Magiko 10000. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 10000, de sterkste magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren.

Op voorraad

Beschrijving

Last van kalkaanslag in leidingen, in de douche, kranen of in jouw waterkoker? Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het is ziet er onfris uit.

Versla kalkaanslag met de Magiko 10000. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 10000, de sterkste magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AANBIEDING VOOR DE SNELLE BESLISSERS! PRE ORDER KORTING
Bestel en betaal nu jouw Magiko 10000 en ontvang de Magiko 10000 voor slechts € 199,95

Extra informatie

Merk

Magiko

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magiko 10000” te beoordelen

TIJDELIJKE ACTIE
Bestel de Magiko 5000 en Magiko 1000 voor slechts € 59,95
Klik op het plaatje om de aanbieding te bekijken.