Aanbieding!

Magiko 5000

(1 klantbeoordeling)

 49,95 incl. btw

De Magiko 5000 is de sterkste en beste waterontharder magneet. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000 sluit je aan op de waterleiding en het magnetisch veld creëert een soort chaos in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren.

Uitverkocht

Artikelnummer: 72176663577988 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Met de Magiko 5000 reduceer je kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000, de sterkste magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een soort chaos in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren.

Last van kalkaanslag in leidingen, in de douche, kranen of in jouw waterkoker? Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het ziet er onfris uit (denk aan kalkaanslag in de badkamer of in de waterkoker).

Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. Deze extreem sterke magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AFMETINGEN MAGIKO 5000
De afmetingen zijn:

Lengte: 8,4 cm
Breedte: 11 cm
Hoogte/ dikte: 7,4 cm
Benodigde ruimte op de waterleiding 8,4 cm

DE BESTE EN STERKSTE WATERONTHARDER MAGNEET
De Magiko Waterontharders zijn vanwege het gepatenteerde, 360º technology, de beste/ sterkste magneet waterontharders. Uiteraard is de prijs ook belangrijk en vandaar dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn.

INSTALLATIE MAGIKO 5000
In 3 simpele stappen plaats je de Magiko 5000. Voor meer informatie klik hier.

Vanwege het gepatenteerde 360º design kun je de Magiko 5000 vrijwel altijd plaatsen op de hoofdwaterleiding (na de watermeter). Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 12mm tot en met 60mm. Is jouw waterleiding dikker? Kijk dan naar de Magiko 10000.

GOEDKOOPSTE MAGIKO 5000
WaterOntharder-S.nl is de goedkoopste aanbieder! Je kunt dit product bestellen voor € 99,95. Bij dit product ontvang je NIET de Magiko 1000  t.w.v. € 29,95 voor slechts € 10,00 extra. Klik hier om de combideal te bekijken.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 8 × 8 cm
Merk

Magiko

Fabrikant

Kleur

Garantie

Gebruik

Soort waterleiding

Koperen waterleiding, Kunststof waterleiding, Loden waterleiding, Stalen (gegalvaniseerd) waterleiding

Diameter waterleiding

, , ,

Soort magneet

Type magneet

Remanentie

,

1 beoordeling voor Magiko 5000

  1. Shanna

    Na wat te hebben gegoogeld heb ik de Magiko 5000 in april besteld. Doorslaggevend voor mij was de lage prijs en het cadeautje wat je krijgt (leuke attentie!). Dit bedrijf is overigens goed bereikbaar en communiceert op een prettige en duidelijke manier. Ik moest wel even wachten op mijn bestelling, maar dit was mij bekend. Dit is te wijten aan Corona, dus alle respect voor. Het installeren was heel simpel (duurt nog geen 2 minuten) en heb minder last van hardnekkige kalkaanslag.

Een beoordeling toevoegen

Installatie - Installeren - Plaatsen - Magiko 5000

Download

TIJDELIJKE ACTIE
Bestel de Magiko 5000 en Magiko 1000 voor slechts € 59,95
Klik op het plaatje om de aanbieding te bekijken.